Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем със инжекциата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем със инжекциата

след като я запаля ми светва лампата на инжекциата,работи нормално не мени оборотите,смених дат4ика на разпределителният вал сега моиат маистор иска да сменя и шаибата на разпределителният вал.Да си давам ли парите воб6те или да я карам така. Ако някои колега е имал подобен проблем да помага
    ivo alfa 146 1.4 t.s.

Колега, прочети тази тема и намери диагностичен център в твоя град

http://www.clubalfaromeo.com/forum/view ... hp?t=16082
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

ходих на диагностика,няколко пъти
      ivo alfa 146 1.4 t.s.

Comment

На диагностиката трябва да ти изсписва гешка щом я регистрира лампичката/дюза.

Comment

според книжката на колата (моята) по спомен тая лампа ако свети постоянно - проблем с ламбда сондите и катализатора, ако мига - проблем с инжекциона

а тоя дето прави диагностика трябва да ти каже какъв е проблемът, иначе кел файда
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Ще ти каже стига да е кадърен и СЪВЕСТЕН.

Comment

Аз имам същия проблем от време на време светва лампичката, а колата няма никакъв проблем във вървежа. Колата ми е 145 1,9 JTD. Кажете къде да я карам в София на диагностика и колко пари ще ми струва.
              145 jtd

Comment

Пробвай тук http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

каза ми 4е проблема е в дат4ика ,смених го. това ми даде на компа,6аибата на разпределителниа вал се оказа крива ходих на стругар сега е права ама маистора иска да я сменя,не показа друг проблемна диагностиката,ама тоиа маи се у4и на моита алфа
                  ivo alfa 146 1.4 t.s.

Comment

Първоначално публикувано от ivo8276
                    ама тоиа маи се у4и на моита алфа
                    еми май май
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

същото се случваше и при мен - от време на време светва лампата за инжекциона, без да влияе на нещо.... освен това почти всеки път като е студена, след запалване светваше за 3-4 сек, след което изгасваше... преди седмица сложих нов акумулатор, стария е работел на 50% казаха, и оттогава не е светвала тая лампа....
                      '99 Alfa 145 1.9 JTD

Comment

Преди 3 години имах същия проблем.Като запаля колата, лампата на инжекциона светваше,макар че автомобила си работеше нормално.Карах я на няколко места ,но на всякъде ми вдигаха рамене. И така ,докато й сменя ангринажния ремък и ремъка с обтяжните ролки на генератора и хидравликата... И ,о Боже, от тогава вече не свети! Явно момчето,което ми ги смени си разбираше от работата.И за сега /да чукна на дърво/всичко си е нормално.

Alfa Romeo146 1.6TS '99

Comment

Working...
                        X